93 583 82 01 - 93 583 82 02

Canvis a Excel Taxi Sant Cugat per millorar el servei

Canvi de Call Center

Call-center1 Després d’un llarg procés de quasi dos mesos i mig de preparació, el 31 de juliol passat vam fer efectiu el canvi de Call Center.

Atenent els suggeriments, opinions i queixes que plantejaven els nostres clients, i sempre intentant oferir el millor en tots els aspectes vam decidir fer un important salt i associar-nos amb el Call Center que actualment creiem ofereix una millor atenció telefònica i gestió de flotes.

Hem volgut que aquest important canvi es materialitzes al mes d’Agost, ja que la demanda de serveis baixa i es corren menys riscos que si ho féssim en qualsevol altra època de l’any.

Com a part del procés, i a fi d generar una correcta base de dades, és possible que des del Call Center es pregunti per les dades personals d’alguns dels nostres clients habituals com si es tractés del primer cop que sol•liciten els serveis d’Excel Taxi Sant Cugat.

Estem convençuts que aquest canvi ens permetrà oferir un millor servei, de totes maneres demanem disculpes per les molèsties causades a conseqüència d’aquest procés.

Augment de flota

aumento_flota Dins d’aquest procés de millora del servei, i degut al constant creixement de la demanda, hem decidit augmentar la flota de cara a la propera tardor.

No és una tasca senzilla, ja que som molt exigents amb determinades característiques que han de tenir els candidats, però estem segurs que ens en sortirem i estarem a l’alçada de les seves exigències.

admin

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.