93 583 82 01 - 93 583 82 02

Excel Taxi Sant Cugat és la nova empresa de taxis a la ciutat

20130902-cgat

Alex Cabrera | Noticia publicada el 2/set/13

Cugat.cat

Neix a Sant Cugat l’empresa Excel Taxi Sant Cugat, que ofereix a partir d’avui nou taxis per fer qualsevol trajecte, segons diuen els impulsors, ‘amb una major qualitat i comoditat’. Els vehicles són de la marca Mercedes-Benz i incorporaran Wi-Fi, una tauleta digital i carregadors per a telèfons mòbils ‘smartphone’. Aquest valor afegit en el vehicle asseguren que no comportarà un augment del preu final.

Un dels socis de la nova empresa, el santcugatenc Jordi Musoy, explica a Cugat.cat que l’augment de comoditat i qualitat del servei no significa un augment del preu. A més, comenta que han escollit Sant Cugat perquè pensen que poden tenir un llarg recorregut

Jordi Musoy – “El client podrà tenir més qualitat al preu d’un taxi convencional. El preu serà el mateix que en un altre taxi. Considerem que a Sant Cugat hi ha mercat per intentar implantar-nos.”

La flota de la nova empresa està formada per nou vehicles d’alta gamma de la marca Mercedes-Benz, set berlines i dos d’alta capacitat de fins a set persones. Les set berlines seran de la nova sèrie E de la casa alemanya i els altres dos seran el model Viano.

Els vehicles estan equipats amb Wi-Fi, una tauleta digital i carregadors per a ‘smartphones’.