93 583 82 01 - 93 583 82 02

Excel Taxi Sant Cugat

publireportaje-TOT-2013-10-04

4/10/2013
Cinta Caballé
TOT SANT CUGAT

Qualitat, comoditat, vehicles d’alta gamma, noves tecnologies i un equip professional als preus oficials del servei de taxi és el que ofereix la nova empresa santcugatenca Excel Taxi Sant Cugat

Publireportatge

Excel Taxi Sant Cugat és una nova empresa de taxis que ofereix des de principis de setembre un servei de màxima qualitat en el món del taxi al municipi. Una empresa que vol oferir més qualitat als seus clients, sempre respectant les tarifes oficials del taxi de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Excel Taxi Sant Cugat es presentava en societat el 21 de setembre a la plaça d’Octavià. Un acte que va servir per donar a conèixer l’empresa, qui són i el perquè d’aquest projecte, mentre es podien veure els vehicles que ofereixen el nou servei a la ciutat. Vehicles de gamma alta, Mercedes Benz tots ells, equipats amb les últimes tecnologies i tots els serveis que el passatger pot necessitar per fer més agradables els seus desplaçaments. Jordi Musoy, soci fundador de l’empresa, ens explica en què consisteix.

Què és Excel Taxi Sant Cugat?

Excel Taxi Sant Cugat és una nova companyia de taxis que opera exclusivament amb vehicles de la marca Mercedes Benz, realitzant serveis amb origen o destí a Sant Cugat del Vallès.

Amb quina filosofia neix l’empresa?

La nostra filosofia és la d’oferir un servei diferenciat i, sobretot, de màxima qualitat dins el sector del taxi.

I el motiu?

Perquè després de treballar una mitjana de 8 anys a Sant Cugat creiem en un model de taxi diferent al que sovint s’ofereix. També ens agradaria remarcar que tota la despesa realitzada per engegar aquest projecte s’ha fet amb empreses de la ciutat.

Quins serveis ofereixen?

El nostre target són, sobretot, els santcugatencs que es desplacen a l’aeroport o a Barcelona. També els oferim recollir-los i portar-los de tornada cap a Sant Cugat, des de Barcelona i l’aeroport… i sense cap cost addicional. Disposem de vehicles amb capacitat per a fins a sis passatgers, que era un tipus de servei molt sol·licitat a Sant Cugat on, fins la nostra arribada, no existia aquesta oferta. El que més valora el client és la comoditat i les tecnologies que posem a la seva disposició.

Què els distingeix dels altres serveis de taxi?

La qualitat i la professionalitat. Començant pels vehicles, que són tots Mercedes-Benz nous, i acabant pels professionals que formem part de l’empresa. Hem estat molt curosos a l’hora de decidir qui formava part d’aquest projecte. A més, estem decidits a oferir serveis que aportin de manera gratuïta un valor afegit als nostres clients, com poden ser carregadors de mòbils, connexió a Internet, premsa local…

Parlant de l’equip… què ofereix en aquest sentit Excel Taxi?

L’empresa està formada per nou vehicles (set Mercedes Benz Serie E i dos Mercedez Benz Model Viano amb capacitat de 6 passatgers) i deu conductors per tal de poder oferir el millor servei possible i cobrir la majoria de franges horàries. Pel que fa a l’equip humà, tenim un denominador comú: ens agrada la nostra feina, un aspecte que és bàsic per engegar un projecte d’aquestes característiques i aconseguir que tiri endavant.

Aquells que hi estiguin interessats, com poden contactar amb Excel Taxi Sant Cugat?

Se’ns pot contactar a través dels telèfons 935838201 i 935838202, o a través del nostre web www.exceltaxisantcugat.cat. Allà podran accedir a un formulari on podran fer les seves reserves de manera ràpida i senzilla. El que suggerim és que, per tal de garantir el servei a tots els nostres clients, és recomanable reservar el servei amb antelació, ja que aquesta manera de treballar ens permet planificar el servei de manera òptima per cobrir les puntes de demanda.