93 583 82 01 - 93 583 82 02

Filosofía

Per tenir èxit no cal fer coses extraordinàries, sinó coses ordinàries extraordinàriament bé.

Excel Taxi Sant Cugat S.L. és el projecte d’un grup de professionals amb anys d’experiència al sector, amb inquietuds, amb una manera diferent de veure les coses, inconformistes, amb actitud emprenedora i amb molta il.lusió per convertir una utopia en un projecte sòlid i amb futur.

Amb l’objectiu de tenir un grup el més unit possible, des del primer dia repartim els serveis entre tots els membres de l’empresa d’una manera equitativa i justa, sense fer distincions de cap tipus i amb total transparència. Buscant que aquesta manera tan peculiar de treballar repercuteixi en el benestar dels nostres conductors i aquest benestar es transmeti en oferir un servei excel.lent als nostres clients.

Hem volgut crear un espai confortable, amb una acurada selecció de personal i vehicles d’alta gama – amb les corresponents altes prestacions en seguretat i confort que això suposa – on pugueu gaudir d’un trajecte de primera qualitat al mateix preu que qualsevol altre taxi de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Som especialistes en trajectes orígen o destí Sant Cugat, ens agrada Sant Cugat! Ens agrada treballar-hi, tractar amb els seus veins, conèixer les seves empreses, participar en temes de mobilitat i empresarials, veure i viure en primera persona com es desenvolupa el model de ciutat..

El nostre projecte és a llarg termini. Volem la confiança dels nostres clients i per això, no podem enganyar. Hem de fer-ho bé cada dia.

Agrairem que ens digueu a info@exceltaxisantcugat.cat si heu trobat alguna cosa que podriem millorar. El feedback és imprescindible per superar-nos i no caure en l’autocomplaença.

Regularment tot l’equip d’Excel Taxi Sant Cugat S.L. es reuneix per parlar dels seus suggeriments, perque volem fer-ho cada dia millor.

Estem fent el que ens agrada. Hi posem una mica de passió i esperem que ho noteu!