93 583 82 01 - 93 583 82 02

Cambios en Excel Taxi Sant Cugat para mejorar el servicio

Cambio de Call Center

Call-center1 Después de un largo proceso de casi dos meses y medio de preparación, el pasado 31 de julio hicimos efectivo el cambio de Call Center.

Atendiendo a las sugerencias, opiniones y quejas que planteaban nuestros clientes, y siempre intentando ofrecer lo mejor en todos los aspectos, decidimos dar un paso importante y asociarnos con el Call Center que actualmente creemos ofrece una mejor atención telefónica y gestión de flotas.

Hemos creído que este importante cambio debía materializarse en el mes de agosto, ya que la demanda de servicios baja y por lo tanto se reducen los riesgos en comparación con cualquier otra época del año.

Como parte del proceso de cambio, y a fin de generar una correcta base de datos, es posible que el call center pregunte los datos personales a algunos de nuestros clientes habituales como si se tratara de la primera vez que llaman a Excel Taxi Sant Cugat.

Estamos convencidos que este cambio nos permitirá ofrecer un mejor servicio, de todas maneras, pedimos disculpas por las molestias causadas como consecuencia de este proceso.

Aumento de la flota

aumento_flota Dentro de este proceso de mejora del servicio, y debido al constante crecimiento de la demanda, hemos decidido aumentar la flota de cara al próximo otoño.

No es una tarea sencilla, ya que somos muy exigentes en determinadas características que deben tener los candidatos, pero estamos seguros que saldremos adelante y estaremos a la altura de sus exigencias.

Excel Taxi Sant Cugat

publireportaje-TOT-2013-10-04

4/10/2013
Cinta Caballé
TOT SANT CUGAT

Qualitat, comoditat, vehicles d’alta gamma, noves tecnologies i un equip professional als preus oficials del servei de taxi és el que ofereix la nova empresa santcugatenca Excel Taxi Sant Cugat

Publireportatge

Excel Taxi Sant Cugat és una nova empresa de taxis que ofereix des de principis de setembre un servei de màxima qualitat en el món del taxi al municipi. Una empresa que vol oferir més qualitat als seus clients, sempre respectant les tarifes oficials del taxi de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Excel Taxi Sant Cugat es presentava en societat el 21 de setembre a la plaça d’Octavià. Un acte que va servir per donar a conèixer l’empresa, qui són i el perquè d’aquest projecte, mentre es podien veure els vehicles que ofereixen el nou servei a la ciutat. Vehicles de gamma alta, Mercedes Benz tots ells, equipats amb les últimes tecnologies i tots els serveis que el passatger pot necessitar per fer més agradables els seus desplaçaments. Jordi Musoy, soci fundador de l’empresa, ens explica en què consisteix.

Excel Taxi dóna a conèixer els seus vehicles amb un acte a la ciutat

qgat-excel-taxi-presentacioQgat.cat

Núria Juanico | Noticia publicada el 21/set/13

La companyia de vehicles de gamma alta Excel Taxi Sant Cugat s’ha presentat en societat aquest dissabte a la ciutat en un acte a la plaça d’Octavià. Els automòbils de l’empresa se singularitzen perquè incorporen Wi-Fi, carregadors de telèfons mòbils intel·ligents i tauletes digitals, i ofereixen trajectes al mateix preu que la resta de companyies de taxis.

Ver VIDEO

La flota d’Excel Taxi consta de nou automòbils de gamma alta de la marca Mercedes-Benz. Set són berlines de la sèrie E de la casa alemanya i dos són cotxes d’alta capacitat, que poden transportar fins a set persones. Un dels socis de la companyia Jordi Musoy ha assegurat que l’empresa és una aposta per la qualitat i que neix amb l’objectiu de complementar l’oferta actual de taxis. Excel Taxi ofereix en trajectes de Sant Cugat a Barcelona i a l’aeroport, tot i que també dóna servei a viatgers amb altres destinacions. L’alcaldessa, Mercè Conesa, ha lloat el negoci i ha subratllat que en època de crisi aquestes iniciatives són molt necessàries. Tot i que els vehicles incorporen serveis extra com Wi-Fi i tauletes digitals, Excel Taxi ha optat per mantenir els preus dels trajectes perquè considera que a curt termini ‘val la pena renunciar a part del benefici i potenciar la qualitat’.