93 583 82 01 - 93 583 82 02

Canvis a Excel Taxi Sant Cugat per millorar el servei

Canvi de Call Center

Call-center1 Després d’un llarg procés de quasi dos mesos i mig de preparació, el 31 de juliol passat vam fer efectiu el canvi de Call Center.

Atenent els suggeriments, opinions i queixes que plantejaven els nostres clients, i sempre intentant oferir el millor en tots els aspectes vam decidir fer un important salt i associar-nos amb el Call Center que actualment creiem ofereix una millor atenció telefònica i gestió de flotes.

Hem volgut que aquest important canvi es materialitzes al mes d’Agost, ja que la demanda de serveis baixa i es corren menys riscos que si ho féssim en qualsevol altra època de l’any.

Com a part del procés, i a fi d generar una correcta base de dades, és possible que des del Call Center es pregunti per les dades personals d’alguns dels nostres clients habituals com si es tractés del primer cop que sol•liciten els serveis d’Excel Taxi Sant Cugat.

Estem convençuts que aquest canvi ens permetrà oferir un millor servei, de totes maneres demanem disculpes per les molèsties causades a conseqüència d’aquest procés.

Augment de flota

aumento_flota Dins d’aquest procés de millora del servei, i degut al constant creixement de la demanda, hem decidit augmentar la flota de cara a la propera tardor.

No és una tasca senzilla, ja que som molt exigents amb determinades característiques que han de tenir els candidats, però estem segurs que ens en sortirem i estarem a l’alçada de les seves exigències.

Excel Taxi Sant Cugat

publireportaje-TOT-2013-10-04
4/10/2013
Cinta Caballé
TOT SANT CUGAT
Qualitat, comoditat, vehicles d’alta gamma, noves tecnologies i un equip professional als preus oficials del servei de taxi és el que ofereix la nova empresa santcugatenca Excel Taxi Sant Cugat
Publireportatge Excel Taxi Sant Cugat és una nova empresa de taxis que ofereix des de principis de setembre un servei de màxima qualitat en el món del taxi al municipi. Una empresa que vol oferir més qualitat als seus clients, sempre respectant les tarifes oficials del taxi de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Excel Taxi Sant Cugat es presentava en societat el 21 de setembre a la plaça d’Octavià. Un acte que va servir per donar a conèixer l’empresa, qui són i el perquè d’aquest projecte, mentre es podien veure els vehicles que ofereixen el nou servei a la ciutat. Vehicles de gamma alta, Mercedes Benz tots ells, equipats amb les últimes tecnologies i tots els serveis que el passatger pot necessitar per fer més agradables els seus desplaçaments. Jordi Musoy, soci fundador de l’empresa, ens explica en què consisteix.

Excel Taxi dóna a conèixer els seus vehicles amb un acte a la ciutat

qgat-excel-taxi-presentacioQgat.cat

Núria Juanico | Noticia publicada el 21/set/13 La companyia de vehicles de gamma alta Excel Taxi Sant Cugat s’ha presentat en societat aquest dissabte a la ciutat en un acte a la plaça d’Octavià. Els automòbils de l’empresa se singularitzen perquè incorporen Wi-Fi, carregadors de telèfons mòbils intel·ligents i tauletes digitals, i ofereixen trajectes al mateix preu que la resta de companyies de taxis.

Ver VIDEO

La flota d’Excel Taxi consta de nou automòbils de gamma alta de la marca Mercedes-Benz. Set són berlines de la sèrie E de la casa alemanya i dos són cotxes d’alta capacitat, que poden transportar fins a set persones. Un dels socis de la companyia Jordi Musoy ha assegurat que l’empresa és una aposta per la qualitat i que neix amb l’objectiu de complementar l’oferta actual de taxis. Excel Taxi ofereix en trajectes de Sant Cugat a Barcelona i a l’aeroport, tot i que també dóna servei a viatgers amb altres destinacions. L’alcaldessa, Mercè Conesa, ha lloat el negoci i ha subratllat que en època de crisi aquestes iniciatives són molt necessàries. Tot i que els vehicles incorporen serveis extra com Wi-Fi i tauletes digitals, Excel Taxi ha optat per mantenir els preus dels trajectes perquè considera que a curt termini ‘val la pena renunciar a part del benefici i potenciar la qualitat’.