93 583 82 01 - 93 583 82 02

Iniciem el servei el proper dilluns 2 de setembre

Taxi

A Excel Taxi Sant Cugat, empresa formada per 10 conductors amb més d’una dècada d’experiència a les seves esquenes, hem decidit revolucionar el sector oferint un servei innovador i amb un alt valor afegit. Amb tot això, el preu del nostre servei no varia respecte a altres taxis perquè ve marcat per l’Administració pública, de manera que els passatgers guanyen en comoditat sense pagar un cèntim més i amb major valor afegit.

A partir del proper dilluns 2 de setembre oferim els nostres serveis en 9 vehicles completament nous de la marca Mercedes Benz: 7 Mercedes Benz Sèrie E i 2 Mercedes Benz model Viano amb capacitat de fins a 6 passatgers, tots els vehicles equipats amb WIFI gratuït i carregadors d’ smartphone.

Els nostres serveis estan orientats al client que es desplaça a Barcelona, aeroport o qualsevol altre punt fora del municipi de Sant Cugat, prioritzant els desplaçaments de llarg recorregut sobre els desplaçaments interiors.

Tota la inversió realitzada en aquest projecte (compra de vehicles inclosa) s’ha fet en empreses de Sant Cugat; creiem en el potencial de Sant Cugat i la nostra aposta per la ciutat és ferma i decidida.

Estarem encantats que ens feu confiança i que proveu els nostres serveis per als vostres trajectes habituals.

La forma de demanar un taxi va des de l’habitual trucada telefònica als telèfons 935 838 202 i 935 838 201, passant per l’aplicació per a smartphones, el formulari de reserva a la pàgina web o fins i tot si fos necessari sol·licitant al mateix taxista el següent servei (recollides a l’aeroport per exemple). Per poder atendre acuradament la demanda, preguem reservin sempre el seu taxi amb suficient antelació.

Creiem que el servei que us oferirem no us defraudarà.

També ens podreu trobar a les xarxes socials Twitter, Facebook i LinkedIn.

Tags: , ,